Aantal personen: 4
1 kg kruimige aardappelen
4 el olijfolie
2 tenen knoflook
400 gr rucola, grote bladeren en klein gehakt
250 gr gerookte kipfile, in reepjes
1 dl warme melk, of crême fraîche
30 gr boter
rasp van 1 citroen
enkele blaadjes rucola, omgeschut met een beetje olijfolie, voor garnering
zout en versgemalen peper
Kook de aardappelen, giet ze af en laat ze even afstomen. Verwarm de olijfolie en voeg de knoflook en rucola toe.
Op laag vuur ca. 2 min. zacht bakken.
Doe de aardappelen en de rucola in een pan en voeg alle overige ingrediënten toe. Garneer met een paar blaadjes rucola.
Tip: Vervang de kip door kaas of rookworst.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |